Pomoć i često postavljana pitanja

Osnovna pitanja

Mogu li se još uvijek priključiti?

Besplatan ciklus meditacija je završio 24.lipnja. No, ne brini! Možeš preuzeti sve meditacije, materijale i bonuse na ovom linku.

Na kojem se jeziku održava program?

Svi materijali, audio snimke, predavanja i meditacije su prevedene na hrvatski jezik.

Deepak Chopra sve svoje programe vodi dvojno na engleskom i na (u ovom slučaju) hrvatskom. Tako da nema brige, možete slobodno pristupiti programu!

Ovo je prvi njegov program na hrvatskom jeziku, slobodno nam se priključite i proširite vijest drugima. Sve prijave do 3. lipnja pristupaju programu besplatno.

Kada i gdje se održava ciklus meditacija?

Besplatni ciklus meditacija odvijao se online na internetu, te u razdoblju od 3.6. do 24.6.2019. svakodnevno su polaznici primali e-poštu s poveznicom (linkom) na dan meditacije.

Sada možeš preuzeti sve meditacije, materijale i bonuse na ovom linku.

Tehnička pitanja

Kako mogu dobiti pristup jedinicama dnevne meditacije?

Sve meditacije i predavanja su Audio zapisi kojima možeš pristupiti preko ovog linka.

Unos email adrese daje grešku, zašto?

Ukoliko prilikom prijave za pristup dnevnim linkovima primaš grešku, razlog tomu je što je besplatni ciklus gotov. Besplatan ciklus meditacija je završio 24.lipnja. No, ne brini! Možeš preuzeti sve meditacije, materijale i bonuse na ovom linku.

Ostala pitanja

Koliko dugo mogu pristupiti besplatnim materijalima?

Kao dio besplatnog programa, tekućim zapisima i materijalima moglo se pristupiti unutar 3 uzastopna dana, sve do 24.lipnja.

Sada, možeš kupiti sve meditacije, materijale i bonuse na ovom linku.

Zašto je tečaj besplatan? Hoće li to uvijek biti slučaj?
Ovaj globalni projekt 21-dnevne kolektivne online meditacije je besplatan od početka do kraja. To bi svima trebalo omogućiti da se okrenu praksi svakodnevne meditacije i uživaju u blagodatima ove prakse. Počevši sa 03.06.2019. možete provesti tri tjedna, svakodnevno besplatno slušajući dnevnu online meditacijsku jedinicu, kao i meditacijsku jedinicu prethodna dva dana, kada i koliko često želite, bilo s osobnog računala, pametnog telefona ili bilo kojeg uređaja s omogućenom internetskom vezom. Nakon ta tri tjedna moći ćete kupiti i preuzeti cjelokupni materijal kao MP3 datoteku.